Wie is DSL catering en waar staan wij voor

DSL catering is sinds 2008 actief met het cateren van allerlei feesten, bedrijfsopeningen, recepties, tuinfairs etc. Zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt. Ons bedrijf is ontstaan uit het verzorgen van High Tea arrangementen. Onze klanten waren zo enthousiast over het aanbod en de kwaliteit dat er allerlei nieuwe wensen bij ons werden neergelegd. En zo veranderde ons productaanbod en de dienstverlening.

Thans heeft DSL catering zich gespecialiseerd in het leveren van broodjes in de vorm van lunches / brunches en samengestelde broodjesschalen. Bij deze producten leveren wij desgewenst een soepje. 

Maar ook voor een uitstekende BBQ kunt u bij ons terecht. Hiervoor hebben wij een ruim assortiment samengesteld, voor ieder wat wils. Ook als u speciale wensen heeft kunt u hiervoor bij ons terecht.

Alice Verhoef, de oprichter van het bedrijf, heeft service hoog in het vaandel staan. Wij denken met de klant mee en adviseren ook over de best passende oplossing. Wij verzorgen onze opdrachten met veel passie en plezier.

Vertrouwen. Daar draait het om. Daar is DSL catering zich zeer van bewust.