Buffetten

DSL catering heeft een ruime keuze aan buffetten samengesteld. Voor ieder wat wils. Heerlijk van smaak en mooi in presentatie. U kunt het buffet van uw keuze uitbreiden met een soepje, voorgerecht of een nagerecht.

Gerechten uit verschillende soorten buffetten kunnen met elkaar gecombineerd worden (bijvoorbeeld een buffet met gerechten uit het Mediteraanse buffet gecombineerd met gerechten uit het Orientaalse buffet). Vraag naar de mogelijkheden! Buffetten verzorgen wij vanaf 20 personen.

Het aantal gerechten in het buffet van uw keuze stemmen wij af op het aantal personen waarvoor u het buffet besteld. Wij hanteren daarbij de volgende staffel:

  • Van 20-35 personen kunt u een keuze maken uit 3 gerechten
  • Van 36-60 personen kunt u een keuze maken uit 4 gerechten
  • Van 61-100 personen kunt u een keuze maken uit 5 gerechten
  • Boven de 100 personen is het aantal gerechten in overleg

Wilt u toch graag meer gerechten in uw buffet, dan kan dat natuurlijk. Daarvoor berekenen wij een meerprijs van € 25,- per extra gerecht.

Heeft u zelf andere wensen of ideeën: neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Plaatst u uw bestelling alstublieft zo vroeg mogelijk, doch uiterlijk vijf dagen voordat wij dit bij u moeten afleveren. Zo kunnen wij u een tijdige bestelling en hoogste kwaliteit garanderen. Tijdstip van afleveren in overleg.